FAQ

1Apakah itu Haura Cream™ ?

Haura Cream™ adalah satu-satunya krim penjagaan zakar yang dirumus untuk kegunaan lelaki dengan selamat, mudah dan sungguh berkuasa. Ia dirumus khas dengan ekstrak eksotik Periophthalmodon Schlosseri diadun dengan herba afrodisiak penting seperti Epimedium Sagittatum dan Muira Pauma supaya sesuai untuk:

merawat ejakulasi pra-matang
memberikan ketegangan yang mantap dan kepuasan yang berpanjangan
menambah saiz zakar secara beransur-ansur
menjaga zakar anda segar dan lebih mudah terangsang.

Haura Cream™ dirumuskan dengan aroma harum, Vitamin E dan herba afrodisiak yang mampu membantu:

Memberi aroma yang baik untuk zakar
Membantu menyuburkan kulit zakar anda
Membuang kotoran pada kulup zakar
Kulit zakar yang sihat, segar & cergas
Merawat Balanitis, sejenis penyakit kulit pada kepala zakar.

2Bagaimana saya menggunakan Haura Cream™?

Haura Cream™ sangat mudah untuk digunakan. Kami mngesyorkan anda gunakan produk ini setiap hari sebagai penyelesaian kosmetik terhadap zakar anda. Sila ikuti prosedur permohonan DUA-STEP kami.

LANGKAH 1:

Picit sedikit krim ke atas tapak / tapak tangan dan sapukan mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) daripada hujung dubur sehingga ke bawah buah zakar selama lebih kurang 30-40 saat.

LANGKAH 2:

Sapukan krim pada zakar Glan (mis kepala zakar) dan keseluruhan zakar mengikut gerakan menaik (ikut arah anak panah) sehingga ia menyerap ke dalam kulit. (Jika anda tidak bersunat, kemudian tarik ke bawah kulit lembut yang menutupi bahagian hujung zakar dan menyapu krim pada zakar Glan)

Anda akan mula merasai perbezaan dengan aplikasi pertama anda. Walau bagaimanapun, untuk mencapai keputusan yang terbaik, kami mencadangkan kekerapan permohonan berikut:

Minggu 1 - Minggu 2: 2 kali penggunaan sehari (pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur)

Minggu 2 dan seterusnya: sekurang-kurangnya 1 kali dalam sehari (disyorkan pada waktu malam sebelum tidur)

Dengan keunikan formula kami ini, TANPA URUTAN, TIDAK MELEKIT dan TIDAK BERMINYAK, anda akan menikmati:

Jumlah Convenience
Kebebasan Bergerak
Privasi Syarat Penggunaan

3Bagaimana saya tahu bahawa Haura Cream™ berhasil untuk saya?

Haura Cream™ merupakan formula semula jadi yang sangat aktif dengan ekstrak Periophthalmodon Schlosseri yang mengandungi ciri-ciri vasodilatasi yang sangat kuat - sekali disapu, salur darah dan kapilari segera mula berkembang, membolehkan aliran darah yang meningkat.

Proses ini akan menyebabkan "pemanasan" yang menyeronokkan atau rasa sensasi "kesemutan". Apabila anda merasai keadaan ini berlaku, maka anda tahu bahawa itu adalah hasil pantas penggunaan Haura Cream™.

4 Berapa lama ia akan mengambil masa untuk saya dapat melihat hasilnya?

Kali pertama anda menggunakan Haura Cream™, anda akan mula merasai sensasi suam-suam kuku yang menyeronokkan - ini adalah kesan vasodilatasi dan menunjukkan Haura Cream™ sudah mula bertindak terhadap Corpora Cavernosa, satu bahagian tisu erektil zakar anda yang berfungsi untuk menghasilkan ketegangan dan orgasma.

Anda akan mengalami ketegangan yang mantap dan kepuasan yang berpanjangan dan orgasma anda akan lebih dipergiatkan.

Anda sebenarnya boleh merasai hasil dalam tempoh 14 hari dari tarikh mula penggunaan. Kami mempunyai ramai pelanggan yang berpuas hati dan telah memaklumkan akan ketegangan yang mantap dan kepuasan yang berpanjangan lebih 4-6 minggu tempoh masa penggunaan.

Statistik hasilnya pasti akan berbeza-beza dari individu ke individu kerana tubuh badan setiap orang terbentuk adalah berbeza dan jangka masa ini mungkin lebih pendek atau lebih lama pada setiap orang, jadi kami mengesyorkan supaya anda bersabar dan gunakan krim ini dengan teraturi.

Kami mengesyorkan produk ini digunakan pada setiap hari sebagai kosmetik harian.

5Berapa lama saya perlu terus menggunakan Haura Cream™?

Kami mengesyorkan penggunaan krim ini secara konsisten selama14 hari rawatan anda. Namun begitu, jika terlupa menggunakannya, ianya tidak seharusnya mengganggu prestasi seksual anda keseluruhannya. Selepas penggunaan selama 14 hari terawal, kami mencadangkan fasa penjagaan 1 kali setiap hari atau setiap kali anda perlukan "prestasi" tambahan. Jika anda berhenti menggunakan Haura Cream™ sepenuhnya, anda akhirnya boleh kehilangan beberapa manfaat yang anda telah capai.

6Adakah terdapat kesan sampingan?

Haura Cream™ adalah krim berkualitikualiti semulajadi dan tinggi yang benar-benar selamat untuk diguna. Tiada kesan sampingan negatif, tidak akan menyebabkan liang , sesuai dengan semua jenis kulit dan telah diuji.

Krim ini didaftarkan dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran produk adalah NOT131204437K.

Anda boleh mengesahkan status pendaftaran produk secara langsung di Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan di www.bpfk.gov.my. Di ruangan carian, sila masukkan nombor pendaftaran produk.

7Adakah saya memerlukan preskripsi?

Tidak. Haura Cream™ tidak mengandungi ubatan atau dadah dan tidak memerlukan apa-apa jenis preskripsi daripada doktor. Produk ini berdaftar di bawah kategori kosmetik oleh Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan, Kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor pendaftaran produk adalah NOT131204437K.

8 Adakah Haura Cream™ berbeza daripada makanan tambahan pil?

Ya, sama sekali berbeza.

Haura Cream™ adalah formula hebat yang telah dirumuskan secara saintifik menjadi dalam bentuk krim. Ia digabungkan dengan formula herba yang menggunakan sistem penghantaran Transdermal untuk meningkatkan penyerapan bahan proprietari dalam krim melalui kulit zakar ke dalam aliran darah saraf.

'Transdermal Delivery' adalah salah satu jargon sains yang paling panas melanda masyarakat saintifik pada tahun-tahun baru-baru ini yang ditakrifkan sebagai kaedah yang dapat menyerap bahan ke dalam badan melalui kulit.

Apabila Haura Cream™ disapukan pada zakar, bahan-bahan aktif akan serta-merta diserap ke dalam aliran darah melalui 'Transdermal Delivery'.

'Transdermal Delivery' menggandakan kadar penyerapan bahan dan ini dapat mengelakkan pencairan oleh asid perut dalam perut, kerosakan dalam sistem penghadaman dan perkumuhan hati.

9Adakah saya mengalami sebarang ketidakselesaan selepas penggunaan?

Tidak. Kali pertama anda menggunakan Virile For Men ™, anda akan mula merasai kesan hangat yang menyeronokkan atau "kesemutan" sensasi yang normal.

Haura Cream™ adalah krim yang SELAMAT-MUDAH-BERKUASA. Dengan unik TIADA URUTAN, TIDAK MELEKIT dan Formula Tidak berminyak, anda akan menikmati:

Sangat selesa
Bebas Bergerak ke mana sahaja
Penggunaan yang privasi

10Bolehkah saya melakukan hubungan seksual selepas menggunakan krim ini?

Krim ini tidak bertujuan untuk digunakan semasa hubungan seksual. Mana-mana persetubuhan perlu bersih dan oleh itu kami mengesyorkan anda mencuci zakar anda supaya bersih sebelum hubungan seksual.

11 Bolehkah Haura Cream™ dihantar secara rahsia?

Privasi anda dijamin 100% - semua pesanan dihantar dalam bungkusan tidak bertanda untuk melindungi privasi anda. Untuk maklumat anda, kami tidak menggunakan mana-mana kandungan seksual yang tersirat dalam produk atau laman web kami.

Ayahanda Rani Kulop

Kipidap! Dogibab!


Sejak ayah mengamalkan Haura Cream, ayahsentiasa dalam keadaan terbaik dan bersedia. Ayah syorkan korang semua amalkan juga Haura Cream macam ayah!!

Jangan ragu, jangan risau dengan Haura Cream, Ayah dah guna lebih 6 bulan, takde kesan sampingan yang tak baik.

Masih kurang yakin?


Hubungi kami untuk pertanyaan lanjut atau mahukan lebih kepastian.

Hubungi Kami Sekarang