Malam Raya Boring Lah! Papa Takde Dekat Rumah! Sape Nak Layan Mama?

Cara mudah urut zakar
February 8, 2017
FUHH!! Gadis cantik ini cabar lelaki untuk menghamilkannya dengan hadiah RM2090!!
February 18, 2017

Malam Raya Boring Lah! Papa Takde Dekat Rumah! Sape Nak Layan Mama?

“Malam Raya Boring Lah! Papa Takde Dekat Rumah! Sape Nak Layan Mama..”, Terbongkar! Perbuatan Terkutuk Mak Dan Anak Terbongkar Semasa Ketiadaan Bapa Dirumah! Subhanallah!

JIJIK lagi menjelekkan! Itulah yang kami rasai tatkala membaca screenshot perbualan lucah pasangan yang sedang ‘sangap’ ini.

Mana tidaknya, perbualan mereka dipenuhi dengan fantasi seks yang melampau-lampau lagi ‘menghairahkan’. Apa yang lebih mengejutkan, berdasarkan perbualan mereka dapat diduga bahawa pasangan ini barangkali mempunyai ikatan ibu dan anak.

Ini kerana lelaki yang menggelarkan dirinya sebagai ‘Rie’ ini, memanggil wanita itu sebagai mama, manakala suami lelaki itu sebagai papa.

Malah, wanita tersebut turut membahasakan lelaki tersebut sebagai anaknya.

Barangkali dunia sudah mahu kiamat, seorang ibu ini tergamak merancang melakukan maksiat bersama anaknya sendiri di sebuah resort secara sembunyi-sembunyi tanpa pengetahuan suaminya.

Lebih parah, si anak nampaknya tanpa segan silu turut menyatakan sudah menantikan saat-saat untuk meratah tubuh badan ibunya.

Menerusi perbualan WhatsApp itu, boleh diagak jelas bahawa ini bukan kali pertama dua beranak ini melakukan maksiat bersama.

Alahai, mengucap panjang dan menggeleng kepala kami melihat situasi sebegini.

“Moga-moga mereka diberi hidayah agar segera bertaubat kepada Yang Maha Esa.”

– Mynewshub.cc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *