BERAPA BANYAK WANG ANDA SANGGUP HABISKAN UNTUK MENDAPATKAN KEMBALI KEPUASAN SEBENAR HUBUNGAN SUAMI ISTERI

KERANA “ZAKAR TAK KERAS & PANCUT AWAL DIRANJANG” SANGAT MENCABAR EGO DAN MARUAH DIRI SEORANG LELAKI


Bukan semua pasangan suami isteri mampu menikmati hubungan ranjang yang mampu memberikan kepuasan maksima kepada kedua belah pihak. Wang ringgit, kekayaan harta benda dan tubuh sasa tidak menjadi penentu kemampuan seseorang lelaki melayari hubungan suami isteri dengan sempurna.

Lebih-lebih lagi, kegagalan dalam menjalin hubungan suami isteri ini cukup memberi kesan mendalam kepada ego dan maruah diri seorang lelaki. Hakikatnya, ramai yang hanya mampu melihat tapi tidak mampu menikmati, malah lebih ramai yang sering kalah awal dalam pertarungan suami isteri tanpa sempat merasai nikmat sebenar hubungan ini

Bro, Apa yang bakal kami sampaikan ini adalah dari hati ke hati, kerana kami juga lelaki dan suami seperti anda.

Kita tak perlu bercerita tentang perasaan isteri bila tiang layar sang suaminya patah awal dalam mengharung gelora. Anda sebagai nakhoda lebih mengetahui semua ini.

Tanya diri kita sendiri, dimana anda dalam situasi ini. Sekadar mampu memerhati, kalah awal atau mampu mengemudi sampai isteri minta berhenti ? Jawapan ada pada diri anda sendiri. Hanya anda dan isteri yang mengetahui.

BERUSAHALAH UNTUK BERLAKU ADIL DALAM HUBUNGAN SUAMI ISTERI DEMI MASA DEPAN KELUARGA

Duduk sahaja tanpa usaha dan mengharapkan keajaiban dalam hubungan suami isteri itu pastinya bukan satu tindakan yang bijak.

Sedarkah anda bahawa seorang isteri boleh memohon fasakh iaitu untuk membubarkan perkahwinannya diatas alasan bahawa suaminya mempunyai masalah didalam hubungan suami isteri

Isteri kita juga manusia biasa dan mengharapkan untuk merasai nikmat sebenar hubungan suami isteri ini. Sebagai suami, tidak adil kepada mereka untuk kita sekadar diamkan dan biarkan isteri menanggung dan memendam rasa. Dikhuatiri ianya mampu membawa kepada perkara dan permasalah keluarga yang lebih besar sehingga tidak dapat diselamatkan lagi.

Berusahalah untuk mencari penyelesaian kepada masalah zakar tak keras & pancut awal diranjang ini, kerana hak untuk berusaha itu milik kita dan hak menentukan hasil dari usaha kita itu milik Allah semata-mata.

HAURA CREAM UNTUK LELAKI. INSHAALLAH BERKESAN.

Biar kami kenalkan anda dengan Haura Cream yang dicipta khas untuk lelaki. Krim yang manjadi salah satu usaha untuk kembali memiliki nikmat dan kepuasan sebenar hubungan suami isteri.

Haura Cream dihasilkan 100% daripada tumbuhan dan dipastikan HALAL TANPA melibatkan sedikit pun unsur-unsur haiwan seperti belacak, dhab atau lintah gunung.

InshaAllah, krim ini membantu dalam tiga cara :

  • memperbaiki kelancaran darah pada alat kelamin lelaki dengan memecahkankan lemak-lemak didalam saluran darah. Lemak-lemak ini menyebabkan darah tidak dapat dialirkan sepenuhnya bagi membolehkan zakar keras dan menegang dengan sempurna.
  • Mengurangkan sensitiviti kulit pada alat kelamin lelaki yang menyebabkan pancutan awal semasa hubungan suami isteri.
  • Memperbaiki saiz alat kelamin lelaki supaya lebih besar dan panjang secara semulajadi.

RM70 UNTUK USAHA KE ARAH HUBUNGAN SUAMI ISTERI YANG LEBIH BAIK

Masih ragu-ragu ? Atau khuatir krim ini tidak mampu memberikan hasil terbaik kepada Anda ? Jawapannya mudah. Cubalah! Tidak Cuba Tidak Tahu.

Kami tawarkan Haura Cream kepada anda pada harga RM70.00 sekotak. Satu kotak krim ini dapat digunakan untuk tempoh sebulan. Andai masih lagi ragu-ragu, kami tawarkan JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN kepada anda sekiranya tiada perubahan yang anda perolehi dalam tempoh 30 hari dari tarikh pembelian anda.

Ya, JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN tanpa banyak soal dengan syarat anda pulangkan kepada kami tiub Haura Cream sebagai bukti anda telah menggunakan produk ini. Bukan kami mendabik diri melawan takdir mengatakan pasti tetapi jaminan ini atas usaha anda untuk memperbaiki masalah zakar tak keras dan pancut awal yang sedang dihadapi.

BERTINDAK SEGERA HARI INI !!

Sebelum Semuanya Sudah Terlambat

Kami telah membuka jalan ke arah kehidupan dan hubungan suami isteri anda yang lebih baik, selebihnya kini terpulang kepada anda samada untuk menerokai jalan yang telah kami buka atau kekal di dalam masalah anda yang mungkin membawa kepada masalah rumah tangga yang lebih besar. Anda lebih matang untuk menilai kehidupan dan keluarga anda.

Testimonial Pengguna Krim Haura

APA KATA MEREKA

Mereka mengambil usaha untuk mencuba Krim Haura dan Alhamdulillah diberikan hasil yang terbaik kepada mereka.

Yunus Alwi

Muar


"Minggu pertama sapu Haura Cream saya takde rasa apa-apa kesan. Selepas minggu kedua baru saya rasa tegang yang betul-betul keras. Sampai sakit tegangnya. Memang betul-betul mantap!"

Asri Alwi

Buloh Kasap


"Isteri tak pernah tau pun yang saya guna Haura Cream sejak 3 bulan dulu. Hinggalah satu hari tu dia bersuara. Dia kata akhir-akhir ni saya lain macam hehe. Rasa lebih besar dan panjang katanya. Pastu dia asyik game je. Kalau dulu kadang-kadang saya tercepat tapi sekarang senang betul nak control"

Mohd Faizal Ali

Usahawan Rumah Kontena


"Saya syorkan anda cuba Haura Cream ni sebab hasilnya sungguh mengujakan. Tetapi hanya sesuai untuk orang-orang yang sabar macam saya :)"

Haizal

Kuala Lumpur


"Best pakai Haura Cream ni geng.. korang kena cuba baru tau. Orang bujang macam aku pun takde hal boleh guna.. serius power!!"


"Kami masih muda, belum pun 30 tahun. Tapi sejak dapat anak ke 3, suami macam dah tak mahu 'bersama' saya. Dia kata cukup dah dapat 3 anak. Dah hampir setahun. Saya serba salah dan rasa agak tertekan. Kami selalu bergaduh bila bincangkan hal ni. Oleh kerana sayangkan rumahtangga saya, saya sanggup berjumpa abg Haura Cream ni sebab nak beli 3 Haura Cream untuk suami. Malu memang malu. Tapi memandangkan suami nampaknya tak mahu berusaha dan suruh saya cari sendiri ubat kalau saya nak, saya pun tanya kawan-kawan. Atas syor seorang kawan, saya google dan berjaya jumpa Haura Cream. Seronok bila lepas 2 bulan saya paksa dan sapukan sendiri pada suami, saya dah dapat kembali suami saya yang dulu, macam baru kahwin. Dia tak mengelak lagi dari saya di tempat tidur dan dah pulih sepenuhnya. Sebelum ni keras tapi sekejap sangat. Asyik kata takde mood, letih dan macam-macam alasan. Terimakasih Haura Cream"


"Saya suka pakai Haura Cream ni sebab tak perlu mengurut dan tak berminyak. Sapu je terus boleh pakai seluar. Dan saya guna hampir setiap hari sebelum tidur. Hasilnya sangat terbaik. Hasilnya memang best lah, sentiasa rasa padat tak macam dulu"


"Selepas kemalangan mosikal 8 bulan lepas dan 2 bulan duduk di hospital, senjata saya tidak lagi berfungsi. Hingga kadang-kadang saya tidak rasa apa-apa langsung. Doktor kata mungkin ada urat saraf saya yang terganggu akibat kemalangan itu. Nasib baik jumpa Haura Cream. Baru amalkan 7 hari, saya dah rasa perubahan. Walaupun saya dimaklumkan dengan Haura Cream, kesannya tidak cepat, tetapi baru amalkan 7 hari, saya dah dapat rasa perubahan. Sekarang saya rasa yakin  dan kembali OK 100% macam sebelum kemalangan dulu."

Nak dapatkan Haura Cream? Hubungi team kami sekarang juga!!

En. Zaki

Bandar Tasik Puteri / Rawang

018-2193023


En. Azman

Gombak / KL

010-5183567


En. Sham

Ampang, Cheras, KL

013-2582123


En. Fadzil

Shah Alam

019-3271900


En. Din

Bangi Gateway

019-2766819


En. Azmi

KL Sentral

018-2000419


En. Rizal

Puchong

019-2588059


Rahim

Sg Buloh

011-2198 9007


x